Tengerészeti Múzeum

A tengerészet történelmének sűrű és érdekfeszítő áttekintése

A Tengerészeti Múzeum a sziget fővárosában található, La Alameda de Santa Cruz de La Palma terén, a Barco de la Virgen hajóban található. A hajó az 1940-ben a Lustrales ünnepek alatt vízre eresztett Virgen nevű vitorlás tökéletes rekonstrukciója. A rekonstrukció óta a város ezen emblematikus helye La Palma egyik legkiemelkedőbb múzeumává vált. A hajó belsejében a tengerészet történelmét bemutató jelentős gyűjtemény található, mint például navigációs eszközök, makettek vagy fontos történelmi értékkel bíró grafikus dokumentumok. Öt évszázad történelmét sűrítették ebbe a különleges kiállításba.

La Palma leglátogatottabb múzeuma

A múzeum egyedülálló tere és gyűjteményének jelentős történelmi értéke La Palma legkeresettebb múzeumává teszik a vitorlást. Az információk több nyelven olvashatók, és tájékoztató szolgálat is működik, ami nagy segítséget nyújt azok számára, akik mélységeiben is meg szeretnék ismerni a múzeum által rejtegetett történelmet. A múzeum modern és renovált létesítményei interaktív és igen érdekes történelmi darabokat tartalmaznak. Felejthetetlen élmény leereszkedni a főváros közepén horgonyzó hajó belsejébe, és megtekinteni lenyűgöző történelmi gyűjteményét.

Parking
Wifi
Localidad
Santa Cruz de la Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
5
11
262
10045