Kolumbusz-ház

Amerika felfedezésének múzeuma

A sziget északi részén, Las Palmas de Gran Canaria történelmi városrészében, egy gyönyörű gyarmati stílusú épületben található, mely Kolumbusz házaként (Casa de Colón) ismert. Ez az udvarház, amely mindennap nyitva áll a látogatók számára, három kiállító teremmel rendelkezik. Ezekben a Kanári-szigetek történelmével és Amerikával, való kapcsolatával ismerkedhetünk meg. A legjobb hely arra, hogy megismerjük a kanári-szigeteki és amerikai kultúrát még az európaiak érkezése előtti időkből. Saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg azt is, hogy milyen volt ezeknek a kalandoroknak az élete és a tengeren való utazásaik.

A palota, ahol Kolumbusz lakott

Ez a kúria Gran Canaria első kormányzóihoz tartozott és Kolumbusz Kristóf szállásaként szolgált azon alkalmakkor, amikor Amerikába tartó utazásai során megállt a Kanári-szigeteken. Maga az épület és udvarának szépsége miatt is érdemes ellátogatni ide, ha Las Palmas de Gran Canaria városában kirándulunk, hiszen ez a Vegueta történelmi városrész jellegzetes szimbóluma.

Wifi
Is accessible

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
  • Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
  • Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
2
11
262
10045