Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) – A Modern Művészet Atlanti Központja

Utazás az afrikai, amerikai és európai kultúra körül

Ez a fontos múzeum Vegueta történelmi negyedében található, a Gran Canaria-i Las Palmas, a sziget fővárosának óvárosi részében. A Modern Művészet Atlanti Központja (CAAM) a kanári-szigeteki kortárs művészet múzeumává alakult. Egyedülállósága abban rejlik, hogy három kontinens kritikus gondolkodásának és kultúrájának áttekintését tűzte ki célul: Afrikáét, Amerikáét és Európáét. A gyűjtemény egyesíti magában a festészetet, rajzot, szobrászatot, a grafikus művészetet, a képeslap-művészetet és egyéb érdekes kiállítási projekteket, amelyek e három kontinens termékei.

Ingyenes belépés a kiállításokra és múzeumüzlet

Ez a mindenki számára ingyenes belépést biztosító művészeti központ látogatóinak teljes kiállítási programot kínál, és számos, a kortárs kultúrához kapcsolódó informatív tevékenységet kínál. Könyvtársa, amelyben majd 57 ezer kötetnyi, művészetekkel foglalkozó szakkönyv található, széles körű gyűjteményekkel rendelkezik a művészetekről, valamint az afrikai és latin-amerikai alkotókról. Egy üzlet is található itt sokféle árucikkel, amelyek a különböző művészeti ágakhoz kapcsolódnak, könyvek, képeslapok, bizsu, táskák és papíráru, dekoráció, hogy egy tökéletes emléket vihessünk magunkkal erről a mesés látogatásról.

Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
  • Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
  • Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
2
11
262
10045