Egészségkút

Gyógyhatású víz El Hierron

Ha El Hierron az El Golfo völgyet átszelő utat követjük, a sziget egyik leglátogatottabb turista helyére érkezünk: ez az Egészségkút. Ez egy gyógyvízforrás, amelynek már XIX. század óta gyógyászati jótékony hatást tulajdonítanak. A szigeten a víz szűkössége miatt ásták ezt a kutat és a víz sósságának ellenére, rögtön felfedezték jótékony hatását. Olyan híres lett, hogy egészen Kubáig és Puerto Ricoig exportálták.

Egészségkút gyógyfürdő

1949-ben az Egészségkutat Spanyolország Közhasznú Örökségének nyilvánították köszönhetően annak, hogy fogyasztása reumatikus, bőrgyógyászati és emésztési panaszokra javallott. Jelenleg ennek a különleges helynek a szimbóluma, a régi kútszerkezet látogatható. Mellette található az Egészségkút gyógyfürdő, amely a testápolásra, pihenésre és táplálkozásra szakosodott létesítmény, a Kanári-szigetek egészségturizmusának népszerű helye.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
7
11
262
10045