LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Kitesurfözés a Sotavento strandon

Kitesurfözés minden szinten a Costa Calma környékén
A Fuerteventura délkeleti partvidékén, Costa Calma közvetlen környékén található Sotavento strand ideális feltételeket kínál a kitesurf szerelmeseinek. A helyszínen a kezdőktől a profi sportolókig mindenkit tágas tér és számtalan lehetőség vár. A Fuerteventura egyik legnépszerűbbjének számító Sotavento strandon ideális széljárás és hullámverés, valamint bérelhető és megvásárolható sporteszközök széles választéka várja a sportolókat.
A PWA világbajnokság egyik helyszíne
Az évente megrendezett széllovagló és kiteboardozó PWA (Professzionális Széllovaglók Szövetsége) világbajnokságnak köszönhetően ez a helyszín széles körben népszerűvé vált. Tavasszal és nyáron a Sotavento strandon fújó tartós és erős északkeleti szelek sebessége elérheti akár az 50 csomót is. A part közvetlen közelében, a homokos tengerfenéken megtörő hullámokba a kezdők is könnyen beleereszkedhetnek.
Parking
Restaurant
Localidad
Sotavento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
4
259
13
262
10045