LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Kitesurfözés a Flag Beach strandon

Ideális helyszín kezdő kitesurfözőknek
A Fuerteventura északkeleti partvidékén, Corralejo környékén található Flag Beach strand ideális feltételeket kínál a kitesurf szerelmeseinek. Ez a védett területen, Lobos szigetével szemközt található helyszín mindenkinek tartogat valamit, a kezdőktől a profi sportolókig. A minden irányba számos csúcsot formáló, a partvonal mentén terjedő hullámoknak köszönhetően kiváló körülmények várják itt a vízi sportok különböző felkészültségű híveit. További előnye a Flag Beach strandon található helyszínnek a vízhez való könnyű hozzáférés, ami megkönnyíti a kezdők dolgát.
Kitesurf-oktatás Fuerteventurán
Tavasszal és nyáron a Flag Beach északi, északnyugati és északkeleti szelei a dagályszinttől függetlenül is lehetővé teszik a kitesurfözést. Ezen a helyszínen a jelentős turisztikai központokra jellemző összes szolgáltatás megtalálható, beleértve az oktatókurzusokat, illetve a sporteszközök kölcsönzését és árusítását. A strand Corralejo irányában található, az FV-2 és FV-1 jelzésű utak mentén. A Flag Beach tengerágya homokkal borított.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
4
259
13
262
10045