LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Mirador El Serradero, Puerto de Santo Domingo

La mejor panorámica de la costa de la Villa de Garafía
Este mirador ofrece una de las mejores vistas de la isla de La Palma. Desde este punto se puede contemplar una hermosa panorámica de la abrupta costa de la Villa de Garafía –el Roque Santo Domingo, el Roque de Las Tabaibas y el Roque del Guincho– y la inmensidad del océano Atlántico. Un lugar solitario y alejado, pero perfecto para perderse, desconectar y admirar la naturaleza volcánica de La Palma. Para llegar, es necesario transitar por una carretera de curvas y caminar unos 20 minutos.
Altitude
200 m
Flora fauna interest
Parking
Localidad
Garafía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, távcsövek és teleszkópok, stb.).
- Tartsa tiszteletben a kirándulóutakon lévő jelzéseket. Ha letér a kijelölt kirándulóútról és elhagyja a kirándulóhelyet, az károsítja a környezetet, és veszélyes lehet Önre és társaira nézve is.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.).
5
9
262
10045