Izcagua-kilátó

Próbálja ki, milyen a szurdok felett repülni

A kilátóba való ellátogatás egyedülálló élményt nyújt. Óriási üvegablakain keresztül kinézve a látogatóknak kivételes látványban lehet részük: mintha az Izcagua-szoros felett repülnének. Ez a sajátos kilátótorony Puntagordán található, L Palma északnyugati részén, közel a népszerű Mercadillo del Agricultorhoz és az El Fayal szabadidős zónához, amelyeknél mindenképpen érdemes megállni, ha a sziget e részébe látogatunk. Ideális hely a mandulaligetek és szőlőskertek látogatására és a csodás vidéki tájak bejárására, amelyek La Palma földrajzát jellemzik.

Csodálatos vidéki táj tárul a szemünk elé a magasból

Ebből az egyedülálló kilátóból felmérhetjük, milyen óriási természeti értékkel rendelkezik az Izcagua-szoros, ahol a Kanári-szigetek egyik legmeredekebb sziklafalai találhatók. A La Palmára látogatóknak melegen ajánlott felkeresni ezt a helyet, főként azoknak, akik a sziget különleges helyeit szeretnék felfedezni. Ez a nagy turistalátványosság, ahonnan belátható meredek sziklapart végtelenje, turisták számára könnyen megközelíthető területen található, gyalogosan bejárható területekkel és parkolózónával. Festői kilátótorony, a szakadék szélére építve, ahonnan a legjobban belátható a táj és a legmagasabbról rátekinthetünk a pálmás vidékre.

Védett terület
Nem
Parking
Localidad
Puntagorda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, távcsövek és teleszkópok, stb.).
- Tartsa tiszteletben a kirándulóutakon lévő jelzéseket. Ha letér a kijelölt kirándulóútról és elhagyja a kirándulóhelyet, az károsítja a környezetet, és veszélyes lehet Önre és társaira nézve is.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.).
5
9
10
262
10045