Mirador de Las Playas

Kilátás a Las Playas öbölre

A Las Playas kilátó tökéletes helyszín ahhoz, hogy átérezzük azt a bizsergést, ami testünket egy szakadék szélén átjárja. 20 perces autóútra Valverdétől, ez az emelvény egy négy kilométer átmérőjű amfiteátrum magasságában található, mely lankáin a tengerig zuhan az 1500 méteres mélységbe. A lábánál, a tengerrel szemben, gyönyörű félköríves, szinte teljesen beépítetlen öböl, a hullámok fehérjétől fodrozott partokkal, az Unesco által Bioszféra-rezervátummá nyilvánított El Hierro-szigetén.

Látogasson el a Bonanza-sziklához

Újra érezhetjük a bizsergést, amint a táj rejtett elemei felbukkannak: az El Hierro-i túristaközpont, a La Bonzana szikla valamint Tenerife és La Gomera szigete. Ez a terület gyakran ködbe burkolózik. Hogy megpillanthassuk őket, várjunk türelmesen, míg a köd feloszlik. Majd miután kigyönyörködtük magunkat a panorámában, használjuk ki a kilátó kitűnő elhelyezkedését, és folytassuk utunkat San Andrés településére, ahol kipróbálhatjuk a helyi ízletes és hagyományos gasztronómiát.

Altitude
1050 m
Landscape type
Természetbeli
Védett terület
Nem
Hiking trails
Parking
Restoration
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, távcsövek és teleszkópok, stb.).
- Tartsa tiszteletben a kirándulóutakon lévő jelzéseket. Ha letér a kijelölt kirándulóútról és elhagyja a kirándulóhelyet, az károsítja a környezetet, és veszélyes lehet Önre és társaira nézve is.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.).
7
9
10
262
10045