San Miguel de Abona jachtkikötője

Golfozás és napozás a kishajókikötő közelében

A Tenerife déli részén található San Miguel de Abona különleges elhelyezkedése és klímája egész évben lehetővé teszi a zavartalan hajózást. A két golfpálya között található, 344 befogadóhellyel rendelkező kikötőben legfeljebb 40 méter hosszú hajók köthetnek ki. A mólón 60 tonna teherbírású „travelift”, műszaki és javítási szolgáltatások, vitorlaszerviz és cserealkatrészek állnak rendelkezésre. A merülés apálykor öt méter. A töltőállomás és a biztonsági szolgálat a nap 24 órában üzemel.

Mosodai szolgáltatások és bevásárlás a hajó elhagyása nélkül

A tenger szerelmeseit sokféle szolgáltatással várják ebben a kikötőben. A mólón található zuhanyzók és boltok mellett fax, mosoda és online szupermarket is rendelkezésre áll, amelynek segítségével el lehet végezni és a hajóhoz lehet kérni a bevásárlást, az ügyfélnek tetsző időpontban. San Miguel de Abona jachtkikötőjének vendégei számtalan kirándulás, sporttevékenység és spa közül választhatnak.

Lashings
344
Max draught
8 m./4,5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
1
255
13 256
262
10045