Puerto Colón

Egy modern és népszerű kishajókikötő

Puerto Colón modern kishajókikötője Tenerife déli részén, a Reina Sofía repülőtértől mindössze 16 kilométerre található. A sziget egyik leglátogatottabb turisztikai központján, a Playa de las Américas strandon épült kishajókikötőt ívelt gát védi. Apálykor a legnagyobb merülés két méter. 364 kikötőhelyével és 237 férőhelyes szárazdokkjával, melyek legfeljebb 24 méter hosszúságú hajókat képesek befogadni, ez a szigetek egyik legjobban felszerelt kikötője.

Szállás közvetlenül a kishajókikötőben

A kikötőben szervizállomás, „travelift”, rámpa és daru áll rendelkezésre. Minden ponton be van kötve az ivóvíz- és elektromos hálózatba, a kikötőben pedig átfogó karbantartási és javítási szolgáltatások érhetők el. A település egyéb szálláslehetőségei mellett a kikötőben és épült egy szállodakomplexum, mely kimondottan azokat a hajósokat várja, akik a szárazföldi szállások nyújtotta kényelemre vágynak.

Lashings
364
Max draught
6 m./ 2 m.
Max length
25 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
1
255
9 256
262
10045