Rubicón jachtkikötő

Egy teljes körűen felszerelt jachtkikötő

A Lanzarote déli partján található Rubicón a sziget egyik legfejlettebb jachtkikötője. A Papagayo és Playa Blanca strandok között, a passzátszelektől védett környezetben található kikötőben a hajózás rajongóinak minden kívánsága teljesül. Az elektromos és ivóvízhálózatra rákapcsolt, internettel rendelkező 487 kikötőhelyet a 70 m hosszúságot nem meghaladó hajókra tervezték. A kikötő szakszervizeiben a hajót érintő bármilyen mechanikus vagy elektronikus probléma kijavítható.

Piacok és üzletek sora egy luxus jachtkikötőben

A kikötőben elérhető vendéglátó-ipari szolgáltatások, szekrények és zuhanyzók még kényelmesebbé teszik a hajózást. A móló környékén butikok és éttermek széles választéka várja a vendégeket, a minden szerdán és szombaton megrendezett piacon pedig bármilyen ajándék és szuvenír beszerezhető, anélkül, hogy el kellene távolodni a tengertől. A luxuskörülményeket kínáló Rubicón jachtkikötőben apálykor 4,5 méteres a merülés.

Lashings
487
Max draught
7 m./ 4,5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
  • Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
3
255
13 256
262
10045