Puerto de Playa Blanca

A Lanzarote és Fuerteventura szigetét összekötő jachtkikötő

Playa Blanca kikötője Lanzarote déli partján található, az azonos nevű, hagyományos halászfaluban. 129 befogadóhelye mellett a kikötő kompszolgáltatással is rendelkezik, mellyel a Lanzarote és Fuerteventura közötti távolság kevesebb mint 35 perc alatt megtehető. Az apálykor legfeljebb 5 méteres merüléssel, illetve az ivóvíz- és elektromos hálózatra bekötött pontonokkal rendelkező jachtkikötő a 70 méternél nem hosszabb hajókat képes befogadni.

Éttermek a jachtkikötő közelében

A jachtkikötőben szervizállomás, „travelift”, daru és szárazdokk áll rendelkezésre. A móló közvetlen közelében húzódó tengerparti sétány mentén boltok és vendéglők sokasága várja a látogatókat, akik megpihenhetnek, elvégezhetik a bevásárlást és feltölthetik a készleteket, a közelgő utazásra gondolva. Aki a sziget belsejére kíváncsi, közvetlenül Playa Blanca jachtkikötőjében bérelhet autót, ahol parkolásra is van lehetőség.

Lashings
129
Max draught
5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
3
255
13 256
262
10045