Puerto Calero kishajókikötője

Luxuskikötő Lanzarotén

A Lanzarote déli partján található Puerto Calero a béke és a nyugalom oázisa. A készleteket kínáló szakboltok, szervizek, luxusapartmanok és kiváló vendéglők hajót és utasát egyaránt teljes körű szolgáltatásokkal várják itt. Az interneteléréssel rendelkező, 100 tonna teherbírású „travelift” felvonóval felszerelt 446 kikötőhely legfeljebb 75 méter hosszúságú. Puerto Calero látogatói mindent megtalálhatnak a kikötő közelében lévő boltokban, amire csak a tengeren szükségük lehet.

Kereskedelmi és kishajókikötő

Puerto Calero kikötőjét az állandó szelek és a kristálytiszta víz kiválóan alkalmassá teszi arra, hogy a parton sorakozó iskolák segítségével a látogatók bármelyik vízi sportban tapasztalatot szerezzenek. Emellett a közelben található bevásárlóközpontok és szállodák számtalan lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra és pihenésre. A zárható értékmegőrzők és a 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik a problémamentes tartózkodásról.

Lashings
446
Max draught
8 m./ 5 m.
Max length
80 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
  • Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
3
255
13 256
262
10045