La Palma kikötője

Santa Cruz de La Palma jachtkikötője

La Palma jachtkikötője a sziget keleti partján fekvő fővárosában, Santa Cruzban található. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a belváros bevásárlónegyede és a történelmi óváros egyaránt megközelíthető néhány percnyi sétával. 180 befogadóhelyén legfeljebb 20 méter hosszú és 8 méteres merülésű sporthajók köthetők ki. Minden pontonon elektromos csatlakozó, ingyenes internet és ivóvíz érhető el.

Kishajókikötő számos szolgáltatással

Ebben a jachtkikötőben egyebek mellett egy 70 tonna teherbírású „travelift”, szárazdokk és üzemanyagtöltő állomás áll rendelkezésre. A móló mentén éttermek, divatüzletek és hajózási kellékeket kínáló szakboltok várják a vásárlókat. Ezenkívül egy szupermarket is van a közelben, ahol a hajósok anélkül tölthetik fel a készleteiket, hogy el kellene hagyniuk a kikötőt, valamint egy gyorsan és kényelmesen használható önkiszolgáló mosoda. Ezen túlmenően a hajósok a jachtklub medencéjét is használhatják, és postai szállítmányokat vehetnek át, közvetlenül a dokkon.

Lashings
180
Max draught
7 m./ 2 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Santa Cruz de la Palma
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
5
255
13 256
262
10045