Caleta de Sebo kikötője

La Graciosa kereskedelmi és kishajókikötője

Caleta de Sebo kikötője Lanzarote északi partjától nem messze, a kis La Graciosa szigeten található. A Chinijo szigetcsoport tengeri rezervátumában található, csendes La Graciosán ez az egyetlen jachtkikötő. A kikötő 216 kikötőhelyét csak a legfeljebb 15 m hosszúságú, apálykor öt méteres merülésű hajók használhatják. „Travelift” felvonó, szervizállomás és tengerészeti cikkeket áruló bolt is található itt.

Érintetlen strandok a kikötő közelében

A kikötőből rendszeres kompjáratok indulnak Lanzarotéra, és a helyi halászhajókkal is meg kell osztani a helyet. Kóstolja meg a Caleta de Sebo halászközössége által frissen fogott tengeri különlegességeket, vegyen búvárleckéket a kikötőben, vagy vegye igénybe a tengerjárás szellemében kínált számtalan kikapcsolódási lehetőség valamelyikét, közvetlenül a mólón. Fedezze fel La Graciosa érintetlen, csak a tenger felől megközelíthető strandjait, melyek minden bizonnyal felejthetetlen élményt kínálnak majd!

Lashings
216
Max draught
5 m.
Max length
15 m.
Drinkable water
Fuel
Power
Lashing renting
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
8
255
13 256
262
10045