Puerto Rico kishajókikötője

A Kanári-szigetek legrégebbi jachtkikötője

Puerto Rico jachtkikötője építésekor úttörő vállalkozás volt a Kanári-szigeteken a kategóriájában. Ez a Gran Canaria délnyugati partján, az azonos nevű turistaközpontban található kikötő változatos műszaki és kényelmi szolgáltatásokat kínál. Az 525 fogadóhellyel rendelkező kikötőben a merülés dagálykor 5 méter, apálykor 1 méter, illetve a kikötő bejáratánál 6 méter. A jachtkikötő csak a 30 méternél nem nagyobb hajókat képes fogadni.

Kikapcsolódás és szolgáltatások a jachtkikötőben

A kikötőben elérhető szórakozási lehetőségek és szolgáltatások mellett a látogatók igénybe vehetik a „travelift” felvonót, a műszaki szervizt, illetve az asztalosműhely vagy a vitorlakészítő szolgáltatásait, és ellátogathatnak a hajózási cikkeket áruló boltokba. A móló közelében búvároktatás áll rendelkezésre mindenkinek, aki a tengeralatti világot is meg szeretné ismerni, a közeli Puerto Rico strand pedig aranyszínű homokjával csábítja a pihenni vágyókat. Puerto Rico jachtkikötőjének környékén változatos fogásokat kínáló vendéglők sokasága található.

Lashings
526
Max draught
10 m.
Max length
45 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
  • Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
2
255
13 256
262
10045