Las Palmas de Gran Canaria kishajódokkja

Kishajódokk Las Palmas de Gran Canaria központjában

Las Palmas kishajódokkja Gran Canaria északkeleti partján található, és a főváros szerves részét képezi. A kikötő vonzerejének fontos részét képezi, hogy a beállóhelyeket 24 órás biztonsági szolgálat őrzi, amíg a hajósok a közeli városközpontban tartózkodnak. Az 1 250 kikötőhely gátakkal három részre van választva, melyek közül az egyik akár 45 méter hosszú sporthajókat is képes fogadni.

Széles körű hajózási szolgáltatásokat és cikkeket kínáló kishajókikötő

Egy 60 tonna teherbírású „travelift” és egy három tonna teherbírású emelő gondoskodik arról, hogy minden karbantartási és javítási munkálatot könnyen el lehessen végezni. Gran Canaria kellemes éghajlata alatt a látogatók vitorlást bérelhetnek vagy búvároktatáson vehetnek részt anélkül, hogy el kellene hagyniuk a mindenféle kényelmi szolgáltatással felszerelt kikötőt. Ha pedig megéheznek, a parton sorakozó éttermek változatos finomságokkal várják a vendégeket. Emellett a móló szervizállomással, zuhanyzókkal és mosdókkal is fel van szerelve.

Lashings
1500
Max draught
4,5 m.
Max length
50 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Lashing renting
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
2
255
13 256
262
10045