Las Nieves kikötője

jachtkikötő Gran Canaria északi részén

Las Nieves kikötő Gran Canaria szigetének északi részén, a csendes Agaete városka közelében található. A kikötőben „travelift” felvonó, töltőállomás, valamint kapitányi és 24 órás biztonsági szolgálat működik. Közvetlen közelben szupermarketek és kávézók egész sora található. Las Nieves kikötője legfeljebb 14 méter hosszúságú hajókat képes befogadni. 160 kikötőhellyel rendelkezik, melyek merülése apálykor 2, dagálykor pedig 6 méter.

jachtkikötő a szirtek mögött

Hajózzon körbe Agaete partjai mentén, és csodálja meg a szirtek látványát napnyugtakor. A sziget kiváló éghajlatának köszönhetően ezt az élményt az év bármelyik szakaszában zavartalanul élvezheti. Kikötés után semmi nem fogható egy friss fogásból készült halebédhez meg egy üveg borhoz. Az ide ellátogatók nagyobb kényelme érdekében Las Nieves kikötőjében mindenhol szabadon elérhető az internet.

Lashings
160
Max draught
10 m./ 2,5 m.
Max length
14 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
2
255
9 14 256
262
10045