LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Morro Jable kikötője

A Lanzarote és Gran Canaria szigetét összekötő jachtkikötő
A Fuerteventura déli részén fekvő Morro Jable kikötő van a legközelebb a szomszédos Gran Canaria szigetéhez. A kikötő saját töltőállomással és 290 fogadóhellyel várja a hajókat. Az 5 méteres merülésű kikötőben a 35 méternél nem hosszabb hajók köthetnek ki. Morro Jable kikötőjében egyebek mellett „travelift”, töltőállomás, szárazdokk és kávézó áll rendelkezésre. A kikötőből induló menetrendszerinti kompjárattal az utasok gyorsan és könnyen megtehetik a Gran Canaria és Fuerteventura közötti távolságot.
Fuerteventura válogatott ínyencségei a jachtkikötő közelében
A kikötő közelében sorakozó kávézókban kényelmesen ki lehet pihenni a tengeri utazás fáradalmait, és fel lehet készülni a következőre. A napi fogásból, helyi receptek alapján készített halkülönlegességekre kíváncsiak ellátogathatnak a helyi halvendéglők valamelyikébe, ahol közvetlenül a parton élvezhetik a tenger gyümölcseit. A kikötő ügyfeleinek nyugalmát teljes körű karbantartási és szervizelési szolgáltatásokkal, valamint 24 órás felügyelettel biztosítja.
Lashings
290
Max draught
x m./ 5 m.
Max length
35 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Morrojable
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
4
255
13 256
262
10045