LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Gran Tarajal kikötője

Halászfalu jachtkikötővel
A Fuerteventura déli részén található Gran Tarajal kikötő 170 befogadóhelye halászbárkáknak és jachtoknak egyaránt helyet ad. Az azonos nevű, hangulatos kis halásztelepülésen található kikötő nyugodt vizekkel és védett öböllel várja a hajókat. A mólón „travelift”, daru és szárazdokk vehető igénybe, a pontonokba pedig be van vezetve az ivóvíz és az áram. A közelben zuhanyzók és mosdók találhatók, amelyeket a kikötő minden vendége igénybe vehet.
Egy csendes kikötő Fuerteventurán
Gran Tarajal kikötője mellett hangulatos tengerparti sétány húzódik, amelynek mentén számos vendéglő és szabadidős létesítmény kínálja szolgáltatásait. A látogatók minden bizonnyal elégedettek lesznek a kikötő közelében épült vendéglők helyi receptek szerint, a friss napi fogásból készült halkülönlegességeivel. A 24 órás biztonsági szolgálat lehetővé teszi a halászfalucska nyújtotta örömök gondtalan élvezetét.
Lashings
170
Max draught
5 m.
Max length
14 m.
Drinkable water
Catering
Power
Localidad
Tuineje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
4
255
13 256
262
10045