Corralejo kishajókikötője

jachtkikötő Fuerteventura és Lobos között
A Fuerteventurától északra fekvő Corralejótól mindössze öt perc sétára található jachtkikötő ideális kiindulópontot kínál a sziget felfedezésére. Akár a vad Lobos-szigetet is meg lehet innen látogatni, hiszen a sziget kikötéshez használt területe alig 15 percnyi hajózásra van innen. A legkevesebb 0,5 méteres merülésű Corralejo kikötőben 215 férőhely várja a legfeljebb 15 méter hosszúságú hajókat. Az utasok felfrissülhetnek a zuhanyzókban, és beszerezhetik a szükséges készleteket a boltok sokaságában. Ezenkívül a kikötőben külön területet tartanak fenn a menetrendszerinti kompjáratoknak.
Kirándulások és szórakozási lehetőségek a kishajókikötőben
Fuerteventura kellemes időjárásának köszönhetően a látogatók egész évben élvezhetik a napfényt és a hajózás örömeit. Közvetlenül Corralejo kikötőjében lehetőség van különböző kirándulások és szabadidős tevékenységek lefoglalására, amelyekkel a lehető legtöbbet lehet kihozni a látogatásból. Fontos tudni, hogy a kikötő bejáratánál egy zátonycsoport található, mely elkerülheti a hajósok figyelmét!
Lashings
215
Max draught
0,5 m.
Max length
15 m.
Drinkable water
Catering
Power
Lashing renting
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
4
255
13 256
262
10045