LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Szörfözés Igueste környékén

Szörfözésre alkalmas helyszín balra csavarodó hullámokkal, amelyek Tenerife legjobbjai közé tartoznak
Tenerife északkeleti partján, Igueste de San Andrés közelében található az egyik legjobb helyszín a szigeten, ahol erőteljes balra csavarodó hullámok várják a szörfözőket. A szakaszok sokféleségének köszönhetően mindenki megtalálhatja a tudásának megfelelő hullámot, anélkül, hogy be kellene lépnie a fő törőhullámba. Ennek köszönhetően az Igueste melletti helyszín kezdők és haladók számára egyaránt ideális körülményeket kínál. A hullám egy kavicsos strandon törik meg, amelynek közelében kiváló parkolási lehetőségek vannak.
Bravúros manőverekre alkalmas, hatalmas hullámok Igueste de San Andrés közelében
Igueste hullámai méltán váltak híressé. A vulkanikus kavicsfenék fölött széles és magas falakkal képződő hullám lehetővé teszi a nehéz trükkök és az erőteljes takeoff gyakorlását. A legjobb hullámok kristálytiszta, tágas alagutakat képeznek. Különösen szeptember és május között vannak itt ideális körülmények. Apálykor, északnyugati, nyugati, délnyugati vagy déli szél, illetve északi, északkeleti vagy keleti hullámverés idején lehet a leginkább kihasználni a helyszín nyújtotta előnyöket.
Parking
Restaurant
Localidad
Igueste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
1
259
13
262
10045