Szörfözés La Santa balra csavarodó hullámain

Szörfözéshez ideális körülmények Lanzarotén, egész évben

Ez a Lanzarote északnyugati partján, La Santa halászfaluban található, kiváló minőségű helyszín egész évben kiváló körülményeket biztosít a szörfözőknek. Kezdőknek nem ajánlott hullámai a profik körében igen magas népszerűségnek örvendenek a minőségük és állandóságuk miatt. A vulkanikus partvonalon kialakult, könnyen elérhető helyszínen erőteljes hullámok várják a sportolni vágyókat. A közelben parkolási lehetőség biztosított.

Csőhullámok La Santán profi szörfözőknek

La Santa balra csavarodó hullámai kétségkívül a legjobbak közé tartoznak. Egy rövid és heves hullám, amely mindkét irányba csavarodhat. A szörfözők körében inkább a balra csavarodó hullámok közkedveltek, a vulkanikus sziklák fölött formálódó, tökéletes és tiszta csövek miatt. A vízbe való belépés körülményes, mivel nehéz, lejtős terepen lehet a helyszínre jutni. A tenger ereje és a talaj egyenetlenségei miatt szörfcipők viselete elengedhetetlen. Leginkább szeptember és május között ideálisak itt a körülmények, amikor déli, délkeleti, délnyugati vagy nyugati szél, illetve északi, északkeleti, északnyugati vagy északi hullámverés esetén a lehető legnagyobbra nőnek a hullámok.

Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
3
259
13
262
10045