Szörfözés az El Quemao környékén

La Santa környékén fedezze fel a szörfözésre alkalmas egyik legjobb helyszínt a világon

A Lanzarote északnyugati partján található El Quemao a világ egyik legjobb helyszíne szörfözésre. A La Santa halászfaluval szemközti helyszínen dagálykor keletkező erőteljes hullámok és tökéletes vízalagutak igen népszerűek a szörfözők körében. La Santa városka változatos szálláshelyeinek és vendéglőinek köszönheti hírnevét, amelyet olyan szakszolgáltatások egészítenek ki, mint a szörfoktatás, illetve a sporteszközök kölcsönzése és árusítása.

Kiváló helyszín Lanzarotén profi szörfözőknek

El Quemao gyors és mély hullámai tökéletes környezetet kínálnak a profi szörfözésre. A függőleges hullámfalon mély takeoff után lehet a csőbe jutni. Habár elsősorban a balra törő hullámairól vált híressé, El Quemao strandján gyors és üreges jobbra törő hullámok is képződnek. Leginkább október és március között érdemes a helyszínt felkeresni, teljes dagály, illetve keleti-délkeleti szél és északi hullámverés idején. A vízbe könnyen be és ki lehet lépni La Santa falu mólójáról.

Parking
Restaurant
Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
3
259
13
262
10045