Real Club Golf de Tenerife

Spanyolország második legrégebbi golfpályája Tenerifén van

A Real Club de Golf de Tenerife Spanyolország második legrégebbi golfpályája. A Tenerife szigetének északkeleti részén található pályát a klub híres játékosai, Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez és Aureliano Yanes alapították 1932-ben. Területén ültetvények és gyümölcsösök, valamint egy százéves liget található, amely tökéletesen illeszkedik a pálya szerkezetéhez, így egy olyan pihentető környezetben golfozhat, ahol egész évben süt a nap.

Golfozás a Tenerife Norte repülőtértől nem messze

A Tenerife Norte repülőtértől mindössze néhány percre található Real Club de Golf de Tenerife igencsak próbára teheti a játékos képességeit és erőnlétét. Földrajzi elhelyezkedése miatt nagy szintkülönbségekkel rendelkezik, így a pályán javasolt a golfautó és a buggy használata. A 18 lyukas pálya par 71-es, kicsiny szurdokvölgyekkel, amelyek természetes akadályokként funkcionálnak. Négy nagy távolságú par 5-össel rendelkezik, ezért a haladó játékosok számára megfelelő kihívást jelent.

Even
71
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 34
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
School
Localidad
Tacoronte
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045