Golf Las Américas

Golfozás a Playa de las Américas szívében

A Golf Las Américas Tenerife szigetének déli részén, a Playa de las Américas szívében, Los Cristianos közelében található. A golfpályát egy angol tervezőiroda, a híres profi golfozó személyéhez kötődő John Jacobs Golf Associates LTD tervezte 1998-ban. Területe több mint 6 négyzetkilométer. Kialakítása amfiteátrumra emlékeztet, ami a közeli domboknak köszönhetően védelmet biztosít a szél ellen. Tökéletes helyszín a golf gyakorlásához az év minden napján.

Ötcsillagos szálloda mellett található golfpálya

A Golf Las Américas játéktere szemet gyönyörködtető pálmafák és a szigeten őshonos sárkányfák között terül el. A változatos elrendezésű, de enyhe lejtésű pályán 18 darab par 72-es lyuk van. A pályát patakok és lagúnák tarkítják, amelyek nemcsak kellemessé teszik a környezetet, de akadályként funkcionálva extra kihívást is nyújtanak. A golfpálya mellett pedig egy ötcsillagos koloniál stílusú szálloda, a Hotel Las Madrigueras található, amely exkluzív környezetben kínál lehetőséget a golfozásra.

Even
72
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Playa de Las Americas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045