Golf del Sur

Nemzetközi versenyeknek is helyet adó golfpálya

A Golf del Sur számos világrekord és nemzetközi megmérettetés helyszíne volt már. Ezek közül a legismertebb az 1995-ös Shell Wonderful World of Golf, amelyen Ernie Els és Phil Mickelson mérte össze tudását, illetve a 2002-es női Tenerife Ladies Open. A híres tervező, Pepe Gancedo tervei alapján épült 1987-ben, majd később a profi golfozó, Manuel Piñero tervezte újra 2005-ben. Tenerife déli részén található .

Golfozás Tenerifén a Reina Sofía repülőtér közelében

A Reina Sofía repülőtértől mindössze öt percre található Golf del Sur az első olyan létesítmény a Kanári-szigeteken, amely három, egymástól eltérő tulajdonságokkal rendelkező pályát kínál. Különösen figyelemreméltóak fekete homokos bunkerei, ahonnan kilátás nyílik a tengerre, és amelyek a tavakkal és az okkersárga szurdokvölggyel éles kontrasztot alkotnak. Nagyméretű greenekkel és széles utcákkal rendelkezik. Ezenkívül érdemes kiemelni a 2-es számú par 3-as lyukat, amely 193 méteres hosszúságának köszönhetően kellő nehézségi szintet jelent. Ezt egy hatalmas, vulkáni homokból épült bunker veszi körül.

Even
72
Handicap
36
Hole number
27
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045