Golf Costa Adeje

Golfpálya a swing fejlesztéséhez Tenerifén

A Golf Costa Adeje ideális a technika csiszolásához vagy a golfozás elsajátításához, egészen az alapoktól. A Tenerife déli részén, egy természetes szurdokban található gyakorlópálya területe 45 négyzetkilométer, és három különböző magassági szinttel rendelkezik. Pepe Gancedo, hatszoros spanyol bajnok és golfpályatervező alkotta meg 1998-ban. Ideális helyszín a gyakorláshoz és a versenyzéshez, mindezt úgy, hogy az Atlanti-óceán és La Gomera szigete tárul a szemünk elé.

Kikapcsolódás golfozással Costa Adeje közelében

A Playa de las Américas strandtól öt kilométerre található Golf Costa Adeje egykori banánültetvények helyére épült, tágas, sík felületeit itt-ott kőfalak tarkítják. Nagy kiterjedésű greenekkel, 18 darab par 72-es lyukkal rendelkezik, illetve helyet kapott itt egy 9 lyukas par 33-as pálya is. Számos tó ösztönöz technikás játékra. A golfpályával egybeépült, 78 darab kanári-szigeteki stílusban épült villából álló Hotel Suite Villa María ideális golfos kikapcsolódást kínál a nyaralás idejére.

Even
72 ; 33
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 36; Principiantes con hcp
Hole number
18 hoyos ; 9 hoyos
Round time
4 horas ; 2 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
Putting green
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045