Amarilla Golf & Country Club

Pitch & putt pálya engedély nélküli játékhoz Tenerifén

Az Amarilla Golf & Country Club pálya Tenerife déli részén, a tengertől nem messze és a Reina Sofía repülőtértől pár percre található. Donald Steel tervezte, és 1998-ban adták át. 18 darab par 71-es lyukkal rendelkezik, és közel van a tengerhez. Kilenclyukas pitch & puff pályája azoknak ideális, akik a rövid játékot szeretnék tökéletesíteni, vagy éppen először golfoznak, mivel a használatához játékengedélyre nincs szükség.

Golfpálya a Marina San Miguel jachtkikötő mellett

Az Amarilla Golf & Country Club felől csodálatos kilátás nyílik a Teide hegyláncaira és a Marina San Miguel exkluzív jachtkikötőre. A terep a szűk játéktér miatt kihívást jelent a tapasztalt játékosok számára is, így ösztönözve a precíz játékra. Melyik a legjobb? Kétségtelenül az ötödik, par 3-as lyuk, amelyet úgy terveztek meg, hogy a tenger is a játéktér része legyen. Így a labdának át kell repülnie az óceán fölött, hogy a greenre érkezzen. Felejthetetlen.

Even
71
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045