Abama Golf

A tökéletes terv golfozással töltött nyaraláshoz Tenerifén
Az Abama Golf & Spa Resort a legjobb megoldást kínálja egy golfos és pihentető nyaraláshoz Tenerife szigetének délnyugati részén. A pálya, amelyet az elismert golfozó és golfpálya-építész, Dave Thomas tervezett 2005-ben, egy pihenőlétesítményekkel bővített üdülőben található. Ha napozás közben szeretne gyönyörködni a La Gomera sziget vagy az Atlanti-óceán csodálatos látványában, akkor ez az ideális helyszín.
Golfpályával és magánstranddal rendelkező üdülő a Teide oldalában
Az Abama Golf & Spa Resort a Teide oldalában, a kicsiny Playa de San Juan turistatelepülésen található. Elrendezésének és a nagyméretű greeneknek köszönhetően többféle handicaphez is igazítható. A pályán 22 tó, vízesések és fehérhomokos bunkerek találhatók. Ezenkívül a gyors feltöltődéshez friss gyümölcsöt is felszolgálnak. A vendégek nyugalmának biztosítása érdekében az üdülő saját stranddal rendelkezik.
Even
72
Handicap
Hombres 28/Mujeres 36
Hole number
18
Round time
-
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045