Real Club de Golf de Las Palmas

Spanyolország legrégebbi golfpályája Gran Canarián található

A Real Club de Golf de Las Palmas Spanyolország legrégebbi golfpályája. 1891-ben alapították. A jelenlegi vonalvezetést a híres építész, Mackenzie Ross tervezte 1957-ben, kihasználva a pálya és a Gran Canaria északnyugati részén lévő Bandama kaldera közötti átmenetet. Egy kialudt vulkáni kráter határolja, így a játékosnak kilátása nyílik a sziget csúcsaira, a tengerre és a közeli szurdokvölgyekre is.

Golfozás és pihenés a Vik Bandama Golf Hotelben

A Real Club de Golf de Las Palmas golfpályája viszonylag rövid, kényelmesen bejárható, szurdokvölgyekkel határolt szűk utcákkal, nagyméretű homokcsapdákkal és kicsiny greenekkel. Tökéletes választás egy pihentető, nem túl kimerítő játékhoz. Az 1-es tee közelében, mindössze 10 méterre található a háromcsillagos Vik Bandama Golf Hotel, amelyhez úszómedence és szauna is tartozik. A tökéletes terv a golfozással töltött nyaraláshoz Gran Canarián.

Even
71
Handicap
Hombres 24 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Accomodation
Catering
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Santa Brigida
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
13
262
10045