Maspalomas Golf

Golfpálya a maspalomasi dűnék ölelésében

A Maspalomas Golf pályáját Mackenzie Ross, a híres golfpályaépítő tervezte 1968-ban. A Maspalomasi Dűnék Nemzeti Park ölelésében fekszik. Gran Canaria déli részén, a Maspalomas üdülőközpontban található, így innen csodálatos kilátás nyílik a végtelen homokdűnékre, amelyek hátterét az Atlanti-óceán teszi teljessé. A lágy tengeri szellőnek és a nap melegének köszönhetően az év minden napján kellemes játékélményben lehet része.

Golfedzés és pilates Gran Canarián

A Maspalomas Golf nagy kiterjedésű és sima játékteret kínál széles utcákkal, ennek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy elvész a labda. A 18 lyuk ideális megoldás a magas handicapekkel játszott játékhoz, mivel stratégiailag elhelyezett, sárga homokos bunkerek veszik körül. A pályán továbbá lehetőség van pilates foglalkozásokra is, amelyek a játékos erejének, kitartásának növelésére és testtartásának javítására szolgálnak, de a kísérő is igénybe veheti kikapcsolódásként.

Even
73
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
13
262
10045