Las Palmeras Golf

Pitch & putt pálya Las Palmas de Gran Canaria szívében

A sziget északkeleti részén, Las Palmas de Gran Canaria városában található a Las Palmeras Golf, a Kanári-szigetek első városi golfpályája. A neves építésziroda, a Global Golf Company építészei, Stirling és Martín tervezték 2006-ban. 18 darab par 3-as lyukkal rendelkezik, 50 és 110 méter közötti hosszúságú pályaszakaszokkal. Mivel pitch & putt pályának minősül, így tökéletes választás a rövid játékok gyakorlására, miközben az Atlanti-óceán és a Las Canteras strandjának látványa tárul a szemünk elé.

Golfozás szabadidő- és sportközpontban Gran Canarián

A Las Palmeras Golf útvonalai rendkívül változatosak. Az első kilenc lyuk teljes egészében brit tervezésű, és kezdőtől a haladó szintig mindenki számára játszható. A 10–18 közötti lyukak azonban amerikai tervezésűek és nehezebbek is, mivel itt akadály gyanánt néhány tó is található. A legnevezetesebb a 15-ös lyuk (ötös handicap), ahol a green egy szigeten található. A pitch & putt pályán túl a komplexum rendelkezik fürdővel, uszodával, tornateremmel és három pályával a teniszhez hasonló padel játékhoz. Ez egy igazán színvonalas szabadidő- és sportközpont a városban.

Even
3
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
13
262
10045