Anfi Tauro Golf

Újszerű elrendezésű golfpálya Gran Canarián

Az Anfi Tauro Golf egy rendkívül sajátosan megtervezett golfpálya. A nemzetközileg elismert Von Hagge, Smelek és Baril Io Han építészek munkája, amely Arizona stílus alapján épült. Elsődlegesen sivatagi terepet imitál, sziklákkal és pálmaligetekkel. Éppen ezért hiányzik belőle a szokványos rough, ehelyett tömörített homokos részek találhatók benne, amelyeket kaktuszok díszítenek. Puerto Rico közelében, Gran Canaria szigetének déli részén található ez a valóban újszerű stílusú golfpálya.

Golfjáték háttérben a Tauro-völggyel

Az Anfi Tauro Golf izgalmas játékot kínál magas szinten, mivel a lyukak nagy részénél hat kimeneti tee található, és ezek minden handicap esetén megfelelőek. 2007-ben adták át. A 6-os lyuknál a tenger látványában gyönyörködhetünk, a Tauro völgy védelmében. Gyakorlópályája egyike a legjobbaknak Gran Canaria szigetén, illetve lehetőséget nyújt a játékra mindkét irányból is.

Even
72
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Mogán
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
13
262
10045