LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Playitas Golf Club

Kihívást jelentő golfpálya Fuerteventurán
A Playitas Golf Club kellő nehézségű golfpálya minden handicaphez. John Chilver-Steiner építész olyan golfpályák tervezéséről híres, ahol az okos játék előnyt élvez az erővel szemben. A Playitas Golf Club ennek ékes példája. A 2009-ben felavatott pályán olyan természetes dombok és völgyek találhatók, amelyek kontrasztban állnak a terület meredek tájképével. A Fuerteventura szigetének déli részén található pálya kopár környezetben biztosít lehetőséget a játékra, de kilátással a tengerre.
Golfozás Las Playitas közelében
A kicsiny Las Playitas település közelében található Playitas Golf Club pálya egy 4824 méteres par 67-essel viszonylag rövid a többi pálya tervezéséhez képest. Mindazonáltal a nehézségi szintje miatt jól át kell gondolni az ütéseket, ami a játékidőt is megnöveli. Négy tóval és számos szurdokvölggyel rendelkezik, amelyek a lyukak többségénél akadályként szolgálnak. Jól kigondolt pálya, amely minden játékostól maximális koncentrációt követel.
Even
67
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Club rental
School
Putting green
Localidad
Tuineje
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
4
258
13
262
10045