LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Jandía Golf

Golfpálya a Jandía strand mellett Fuerteventurán
A Jandía Golf Fuerteventura déli részén található, területe 335 086 négyzetméter. A Jandía strand mellett található, egy olyan területen, ahol rengeteg szálloda közül választhatunk. A golfpályát Ron Kirby tervezte. 18 darab par 72-es lyukból áll, hossza 8857 méter, illetve található benne egy gyakorlópálya, putting és chipping green. Fuerteventura kellemes időjárásának köszönhetően egész évben lehetősége van a sportolásra.
Golfpálya mindenkinek, kezdőtől a haladóig
Ezen a pályán különböző nehézségű rövid és hosszú távolságú lyukak találhatók, így a tapasztalt játékosnak lehetősége van többféle ütő bevetésére, a kezdők pedig új kihívásokkal nézhetnek szembe. A Jandía Golf pályáján négy tó és számos kiszáradt meder található, valamint egy komplett klubház, gyakorlólétesítmények, amelyek 20 fa árnyékolóval fedett poszttal rendelkeznek, illetve egy nagy kiterjedésű pitching green is található itt.
Even
70
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Pájara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
4
258
13
262
10045