LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Golf Club Salinas de Antigua

Stratégiai golfjátékhoz alkalmas pálya Caleta de Fuste közelében
A Golf Club Salinas de Antigua egy olyan pálya, ahol az emelkedők és a szél miatt a stratégiai golfjátékot kell előnyben részesíteni. A szigeten őshonos növényzet található itt, miközben sivatagos területek, számos tó és vulkanikus homokbunkerek váltják egymást. Kilátás nyílik a tengerre is. Manuel Piñero, a kétszeres világbajnok tervezte 2006-ban. Caleta de Fuste üdülőtelepülés mellett, Fuerteventura szigetének keleti részén található.
Kikapcsolódás golfozással Fuerteventurán, hotelek közelében
A Fuerteventura repülőterétől mindössze nyolc kilométerre lévő Golf Club Salinas de Antigua komplexum területe összesen 21 450 négyzetméter. Link típusú tervezésének köszönhetően nagy kiterjedésű greenekkel rendelkezik, a szélvédettséget pedig dűnék biztosítják. A 18 lyuk közül a legnehezebb a 11-es számú, par 4-es lyuk, ahol a labdát a víz fölött kell átjuttatni. A pálya mellett pedig két darab négycsillagos Elba hotel és egy ötcsillagos Sheraton hotel található, amelyek ideálisak egy golfozásos kikapcsolódáshoz Fuerteventurán.
Even
70
Handicap
-
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
4
258
13
262
10045