XIII Noche de cuentos

Tenerife

Korábbi esemény

14 October 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"A STORY NIGHT 31. kiadása október 14-én, szombaton ismét 16 mesemondót hoz össze felnőtteknek (a régi Convento de Santo Domingo-ban) és családoknak (a La Laguna Plaza de la Catedral-ban) szóló foglalkozásokon, és hat előadást tartanak egész évben. nap.

A programot párhuzamos tevékenységek egészítik ki, amelyek október 9-én kezdődnek workshopokkal (gyerekeknek és felnőtteknek), nyolc „Találkozott kolostorral” egyéni foglalkozásokkal a műemléki udvarokban, a „Mesemondó séta” megközelíthetőségével a La Laguna utcáin a foglalkozások között. és a Tenerifei Könyvvásár részeként bemutatott kiadványok. Minden tevékenység ingyenes, a kapacitás korlátozott. Ezen a weboldalon foglalhat helyet (szintén ingyenes). Várjuk a találkozást!

FONTOS: A meghívók elérhetőségét a Troysteatro és a Cultura La Laguna közösségimédia-fiókjain keresztül jelentik be.

10.30-tól 20 óráig a Plaza de la Catedralban (Könyvvásár színpada), a belépés ingyenes; és 21 órától hajnali 1 óráig a Convento de Santo Domingoban, ingyenes belépés meghívóval
A Convento de Santo Domingo felnőtt foglalkozásain való részvételhez ingyenes meghívót szerezhet a giravento.es oldalon.
"

Kategória

Categoría del evento

Kultúra És Szórakzás

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React