Gala de Solistas de la Danza Clásica. Tenerife

Tenerife

Korábbi esemény

17 April 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Merüljön el egy egyedi, eleganciával teli estében: a BALETSZÓLISTA GÁLÁNKBA. Ezen a különleges estén az aktuális színtér legkiválóbb táncosai csatlakoznak hozzánk a színpadon, hogy technikájukkal, ügyességükkel és szenvedélyükkel elragadjanak minket.

A primabalerinák olyan ikonikus darabok szóló előadásában tündökölnek majd, mint a ""Hattyúk tava"", ""Don Quijote"", ""Diótörő"", ""A korzár"", ""Scheherazade"", ""Chopiniana"", ""Esmeralda"" és a ""Harlequinade"" tehetséget és felejthetetlen műsort ad nekünk minden művészet és tánc szerelmeseinek.

Szólistáink a világ tekintélyes balett társulataiból érkeznek, akiket elismertek azért, mert képesek történeteket közvetíteni és érzelmeket ébreszteni a táncon keresztül. Minden táncosnak megvan a maga egyedi hangja, és ezen a gálán lehetősége lesz arra, hogy értékelje egyéniségét, miközben gondosan kiválasztott szólókban lépnek fel, hogy elbűvöljék és megérintsék szívünket.

Akár rajong a táncért, akár először fedezi fel ezt a gyönyörű művészetet, a Balett Szóló Gálánk felejthetetlen élményben lesz része. Tanúja lesz a zene, a mozgás és a művészi kifejezés tökéletes fúziójának, amely az álmok és az intenzív érzelmek világába kerül.

Rendkívüli lehetőség, hogy elmerüljön a klasszikus balettben a javából."

Kategória

Categoría del evento

Tánc

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React