Ara Malikian

Tenerife

Korábbi esemény

16 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Koncert a Santiago Martín Pavilonban szeptember 16-án. AZ ARA MALIKIAN VILÁGKÖR.
ARA MALIKIAN A TENERIFÉN, A SANTIAGO MARTÍN PAVILONBAN FELSZEREL, BEMUTATKOZIK ZÁRÓ TÚJÁT.
Amikor először láttam a fiamat sétálni hónapokig tartó esések, sikertelen próbálkozások, ütések és dörömbölések és újrapróbálkozások után, megértettem, hogy egy napon mi leszünk az az erő, amit az idő elfeledtet.
A gyerekek a leghitelesebb lények, akiket csak találhatsz. Vadak, lényegükben gyengédek, és tele vannak sértő igazsággal. Nem félnek a tévedéstől, szabadok és kifejezőek, és minden, amit csinálnak, tele van művészettel.
Ha ránézel egy gyerekre, szinte mindent megértesz, ami voltál, és hogy már egy ideje megengeded magadnak, hogy az legyél.
Ez a túra annak az eredménye, hogy figyeltem, ahogy a fiam felnő, ahogy mellette nőtt fel, mindazok a hangok és dallamok próbálják formálni azt, amit tőle és rajta keresztül az élettől éreztem és inspiráltam. Találkozás a gyerekkel, amilyennek nem lehettem, és amiről álmodni sem mertem volna. Ez tisztelgés azoknak a lényeknek, akik szabadok, mint egy szabad madár.
Ez a túra tele van dinoszauruszokkal, robotkalmárokkal, időgépekkel, repülő zongorákkal és kétnyelvű mímekkel. Ez a lemez az, amit elfelejtettem, és ami olyan erős: az a varázslat, hogy minden napot és minden utat lenyűgözőnek találunk, bármit hoznak is.”
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React