MOVE. III Festival Internacional de las artes del movimiento en Canarias. Lanzarote

Lanzarote

Korábbi esemény

13 to 15 June

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"""A mozgásművészet továbbra is a kapcsolattartás egyik választott módja. Az emberi lények mindig is ritmikus vagy aritmikus mozgást használtak, hogy kapcsolatba lépjenek az egyes korszakok uralkodó megnyilvánulásaival, a táncoktól kezdve a Földanya védelméről és feláldozásáról szóló hiedelmekkel kapcsolatban egészen a miénkig. jelen idő, amelyben így vagy úgy megnyilvánul az emberben, és a mozgásművészet stílusaihoz kötődő identitást teremt.

A mozgásművészet egyre kortársabb módon bővíti tudományágát. A legigényesebb és legklasszikusabb stílusok legklasszikusabb változata sem marad el, amelyben a különböző irányzatok fegyelmezettsége határozza meg a művészt.

Az elmúlt évtizedekben a legmodernebb fogalmak vették át a legklasszikusabb tudományágak helyét, paradigmaváltással a mozgásművészetek felfogásában.

Így alakult meg a 2024-ben negyedik kiadását ünneplő MOVE CANARIAS, amely Lanzarote-ban, Tenerifén, La Gomerán és El Hierro-ban lépett fel, és igyekszik elmélyülni a mozgásművészet javaslataiban, különös tekintettel a képzésre és a művészetre. a Kanári-szigetek látogatóinak és helyi lakosainak érdeklődésére számot tartó vezető nemzetközi nyílt terület, amely a szigetek különböző városaiban található, így plurális dimenziót adva a javaslatoknak.
"""

Kategória

Categoría del evento

Fesztivál

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React