34º Feria de artesanía de Lanzarote

Lanzarote

Korábbi esemény

8 to 15 September

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"2023. szeptember 8. és 15. között kerül megrendezésre a Lanzarote Kézműves Vásár, a sziget legrangosabb kézműves találkozója és a Kanári-szigetek egyik fő vására, a harmincnegyedik alkalommal. Ez az éves vásár egybeesik a Nuestra fesztivállal. Señora de Los Dolores (Fájdalmas Szűzanya), a sziget védőszentje, Mancha Blanca városában. Célja a helyi kézművesek alkotásainak népszerűsítése.
A Lanzarote kézműves vásár minden Kanári-szigetekre látogató számára kötelező látogatás. Ez az éves rendezvény a hagyományos és kortárs kézművesség legjavát mutatja be a szigetek minden részéről, a gyönyörű kerámiáktól és textilektől a bonyolult ékszerekig és famunkákig. Fedezze fel azokat a technológiai újításokat is, amelyek megváltoztatják a hagyományos kézműves kézműves termelés táját.
A 2023-as Lanzarote kézműves vásáron több mint 100 kézműves vesz részt a Kanári-szigetekről, bemutatva hagyományos és kortárs mesterségeiket. A látogatók élőzenét, parrandákat (hagyományos kanári-szigeteki népzene), műhelyeket, hagyományos játékokat és kóstolókat is élvezhetnek.
"

Kategória

Categoría del evento

Vásár

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React