Gran Canaria

Kike Pérez - ¿ES LA MIL?

16 December 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kike Pérez visszatér, és egy kérdéssel ""Es la Mil?"" vagy 'Ez ezer és valami?' Nem tudjuk, hogy a feltétel nélkül hálás közönség tudja-e a választ. A komikus, színész és televíziós műsorvezető legutóbbi szerepében nem túl világos, és úgy dönt, hogy egy matematikai hibát erénysé, és közben nevetéssé változtat.


Ez a szám a számokról szól. És egy kerek számmal kezdődik a kérdések között: „AZ EGYEZRED?”. Csatlakozzon Kike Pérez kanári-szigeteki komikushoz az Alfredo Kraus Auditoriumban egy vidám műsorban, amely azt a kérdést feszegeti: mit jelent kanári-szigetekinek lenni?

2023-ban pedig elérte ezt a fenomenális műsorszámot. A profi pályafutása kezdete, 2006 óta végzett számítások alapján idén 1000. műsorát adja elő Kike Pérez, ami indulásakor elképzelhetetlen volt a lanzarotei komikus számára. Amit nem lehetett megállapítani, hogy melyik műsora lesz pontosan az 1000..

A legújabb szerepében szereplő komikus, színész és tévés műsorvezető úgy döntött, hogy ezt a matematikai hibát erénysé változtatja, és ""minden esetre"" mindannyiukat megünnepelni tervezi. A kanári-szigeteki humorista, Kike Pérez új turnéjával ünnepli 1000. fellépését, „Is it the 1000?” címmel. Függetlenül attól, hogy ez az 1000. előadása, vagy sem, minden bizonnyal a nevetés és a jó idő éjszakája lesz.
"

Kategória

Categoría del evento

Humor

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO