The Alright Trio

Gran Canaria

Korábbi esemény

26 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Az Alright Trio azzal az egészséges szándékkal jött létre, hogy jól érezze magát, és hogy a közönség jól érezze magát a koncerteken. Rock, Funk, Blues és egy kis improvizáció, hogy JÓL érezd magad.
Olyan előadók dalai, mint a The Weeknd, John Mayer, Status Quo, Elvis Presley, Amy Winehouse és Stevie Ray Vaughan, mind átmentek három Kanári-szigeteki zenész szórakoztató szűrőjén, akik azért jönnek, hogy jól érezzék magukat.
Dani Gonzalez gitáron és hangon, zeneszerző és alkotó Gran Canaria-ról, stílusban tesztelt hanggal és gitárminőséggel. Többek között a Meraki tagjaként gitárjával Liverpoolból San Franciscóba visz ugyanazon a koncerten.
Marcial Bonilla basszusgitáros és énekes, szintén zeneszerző, a La Gallina Verde és a Blues Riders együttes munkájáról ismert. A precízió és a JazzBass a fegyverei, a hatvanas évek érintésével, ami mindig elkíséri.
Doramas Cabrera, a PowerDrums iskola terepdobosa, olyan zenekarok tagja, mint a Deep Riders, a Los Suspensos és a Los Lola, és játszott többek között Chincheta de Combate, Dummies, Demian Band és Morpheus mellett.
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React