Szépség és a szőrny. Gran Canaria.

Gran Canaria

Korábbi esemény

28 April 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

Ez a jelenleg Spanyolország-szerte turnézó musical nem csupán szórakoztatás, hanem lehetőséget kínál arra, hogy reflektáljon saját társadalmi felfogására, és őszinte empátiát fejlesszen. Élvezze a szórakoztatást, miközben a zene és a történet a megértés és az elfogadás útjára vezet.
A tekintélyes Broadway World Spain Awards 2023 legjobb gyermek musicaljeként emlegetett előadás varázslatot és csodát ígér az egész családnak.
A Beaumont klasszikus francia tündérmeséje alapján készült produkció jelentős csavart ad az eredeti mondanivalóba azzal, hogy egy tehetséges vak színésznőt/énekest mutat be Szépség főszerepében. A neves spanyol és nemzetközi színészek és színésznők kíséretében a mű megkérdőjelezi a szépségről alkotott felfogást, és előmozdítja az olyan alapvető értékeket, mint az empátia és a különbözőségek elfogadása.
Legyen szemtanúja az élő színház varázslatának, ahogy a tehetséges előadók életre keltik a történetet hangjukkal, dinamikus koreográfiájukkal és a színektől és csodáktól kirobbanó díszlettervekkel. Gyerekek és felnőttek egyaránt elvarázsolnak.
A produkció mögött az elismert Factory Teatral Candileja színházi társulat áll, Jesús Sanz Sebastián rendezésében és dramaturgiájában. A tehetséges Pablo Lluch által készített eredeti hangsávot Juan Ortega káprázatos jelmezterve egészíti ki.
A 19. századi francia falutól az elvarázsolt kastélyig ez a vibráló látvány a színek és a varázslatok világába repíti a közönséget.

Kategória

Categoría del evento

Mozi És Színház

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React