LPA SURF CITY NO LIMIT 2023

Gran Canaria

Korábbi esemény

18 to 20 máj

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"""A Kanári-szigetek, a legjobban adaptált szörfözés otthona
Az LPA Surf City No Limit Fundación DISA második kiadását június 6. és 9. között tartják a Kanári-szigeteken, Las Canteras strandon, Las Palmas de Gran Canaria városában.

A Kanári-szigeteken található Gran Canaria és fővárosa, Las Palmas de Gran Canaria ismét a pillanat legjobban adaptált szörfözésének ad otthont az LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2024 megünneplésével, amely a Parasurfing Spanyol Kupához tartozó bajnokság. a Spanyol Szörfszövetség június 6. és 9. között a Las Canteras strandon, Cícer környékén. A tavalyi debütálása után a szakág legkiválóbb nemzeti sportolóit tömörítő esemény 2024-ben Európa egyik legfontosabb adaptált szörfversenyévé válik.

Ingyenes fesztivál június 6-tól, csütörtöktől június 9-ig vasárnapig. Egy egész hétvége szabadidős és élő sportolási lehetőségekkel, ugyanazzal a filozófiával: befogadás, integráció, fejlődés és a verseny minden látványossága a legmagasabb szinten.
Az LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2024 új kiadásával kapcsolatos összes információ elérhető a www.openlpa.surf weboldalon és az esemény hivatalos hálózatain (openlpasurfcity).

"

Kategória

Categoría del evento

Sport

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React