La Comedia de los Errores

Gran Canaria

Korábbi esemény

1 to 2 December

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Mi az igazság? Honnan tudjuk, hogy mi az igaz? Hol találjuk meg a megfelelő válaszokat?

Kedves Közönség! Nem a hiba a válasz ezekre a kérdésekre? Mi lenne igaz és mi a helyes, ha nem lenne hiba? Léteznének ilyenek? Az igazság és a helyesség a hazugságnak és a tévedésnek köszönheti létezését, mivel nem lenne értelme ilyennek állítani őket, ha nem létezne ellentétük lehetősége. A hiteles és a helyes mindig olyan lapos, olyan unalmas, nem gondolod?

A hibák vígjátéka halálos ítélettel kezdődik, és tévedésből minden buliba fordul. Tévedésből partnert váltunk, és azt hisszük, hogy igazunk van, és tévedésből börtönbe kerülünk, és azt hisszük, hogy őszinték vagyunk. Tanulunk a hibáinkból, de tévedés azt gondolni, hogy ha arra törekszünk, hogy soha ne kövessünk el hibákat, akkor semmi sem fog elkövetni.

Görögország, kultúránk bölcsője, Arisztotelész, Periklész és a Dionüszoszi ünnepek édesanyja, Görög Zorba, Varufakisz és Barceloneta ravei nagymamája. Négy iker, vagyis két ikerpár, akik két ikerlányhoz kapcsolódnak, akik tévedésből olyan ikrekkel párosulnak, akik nem a partnereik, miközben valódi ikreik rossz ikreknek álcázzák magukat, hogy elcsábítsák ikreiket, önmaguk csalóit. Vagy ez nem az? Nem, tévedtem. Hibáztam. A valóságban ez a két ember nem egymásnak ikrei, hanem egy másik párnak, akik szintén ikrek. A másik pár tartozik egy ékszerésznek, aki egy apátság közelében élő ördögűző barátja. Az apátság anya apátnője egy utazó kereskedő felesége, de azt hiszi, hogy meghalt. Szóval inkább anya, mint apátnő? Vagy megint tévedek? Mindenki a tenger mellett szeretne bulizni Efézusban. Van Efézusnak kikötője? Van könyvtára és gyönyörű színháza, de tenger?

Remélem, hogy Aiszkhülosz, Shakespeare és Mikis Theodorakis elkísér bennünket ezen az úton, és Önök, kedves közönség, élvezni fogják a bulit."

Kategória

Categoría del evento

Mozi És Színház

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React