Kike Pérez - ¿ES LA MIL?

Gran Canaria

Korábbi esemény

16 December 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kike Pérez visszatér, és egy kérdéssel ""Es la Mil?"" vagy 'Ez ezer és valami?' Nem tudjuk, hogy a feltétel nélkül hálás közönség tudja-e a választ. A komikus, színész és televíziós műsorvezető legutóbbi szerepében nem túl világos, és úgy dönt, hogy egy matematikai hibát erénysé, és közben nevetéssé változtat.


Ez a szám a számokról szól. És egy kerek számmal kezdődik a kérdések között: „AZ EGYEZRED?”. Csatlakozzon Kike Pérez kanári-szigeteki komikushoz az Alfredo Kraus Auditoriumban egy vidám műsorban, amely azt a kérdést feszegeti: mit jelent kanári-szigetekinek lenni?

2023-ban pedig elérte ezt a fenomenális műsorszámot. A profi pályafutása kezdete, 2006 óta végzett számítások alapján idén 1000. műsorát adja elő Kike Pérez, ami indulásakor elképzelhetetlen volt a lanzarotei komikus számára. Amit nem lehetett megállapítani, hogy melyik műsora lesz pontosan az 1000..

A legújabb szerepében szereplő komikus, színész és tévés műsorvezető úgy döntött, hogy ezt a matematikai hibát erénysé változtatja, és ""minden esetre"" mindannyiukat megünnepelni tervezi. A kanári-szigeteki humorista, Kike Pérez új turnéjával ünnepli 1000. fellépését, „Is it the 1000?” címmel. Függetlenül attól, hogy ez az 1000. előadása, vagy sem, minden bizonnyal a nevetés és a jó idő éjszakája lesz.
"

Kategória

Categoría del evento

Humor

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React