El Perro Maldito. Valsequillo

Gran Canaria

28 September 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

Minden szeptember 28-án este Valsequillo városa sötétségbe borul, hogy megünnepelje a rejtélyes Mad Dog fesztivált. Ezen az eseményen a város fiataljai egy pokoli színház színészi szerepét öltik magukra, az ördöggel a főszerepben. Céljuk: félelmet kelteni a bátor lelkek között, akik elmerészkednek, hogy szemtanúi legyenek ennek az érdekes estének.

Az árnyékok közepette gólyalábasok előadásai, felvonulások, a levegőben felfüggesztett táncosok és még sok más bontakozik ki. Ez egy lebilincselő látvány, amely az idők során fejlődött. A korábbi kiadásokban még olyan művészek is voltak, akik tüzet leheltek, mígnem egy sajnálatos incidens megváltoztatta az esemény fókuszát.

A Mad Dog fesztivál ma továbbra is elbűvöl bájával és szórakoztatásával, szigorú biztonsági protokollokat betartva. Az érdekfeszítő előadások mellett a résztvevők zenés színpadokat, tengerparti bárokat és pezsgő éjszakai utcai partit is élvezhetnek. Egy élmény, amely ötvözi a misztikust az ünnepivel egy remek szórakozással teli éjszakában.

Kategória

Categoría del evento

Fesztiválok

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React